Hallikausi 2023 talvi

28.12.2022

HALLIVUOROT 
RPKK:n hallivuorot jatkuvat Nuusku-hallilla tammikuussa! 

RPKK on varannut Nuusku-hallista treenivuorot (2 tuntia / viikko maanantaisin) jäsenilleen talvikaudelle 2022-2023.  Nuusku-halli sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa osoitteessa Vapaudentie 1. 

Hallivuorot tulevalle talvelle ovat:
Maanantai klo 19.00 - 20.00
Maanantai klo 20.00 - 21.00 


- Hallille mahtuu treenaamaan 4 treenaajaa kerrallaan (/ tunti) varausjärjestyksessä. 
- Kertamaksu on 6 € / krt / jäsen. Riippumatta treenaajien määrästä (eli 1-4 treenaajaa).
- Yhdellä ohjaajalla saa olla kerrallaan 1 voimassa oleva hallivaraus (1 h)
- Varaa aina tasatunnein, esim. 19-20.
- Mahdolliset kurssit ja ohjatut tunnit menevät jäsenvarauksien edelle, mutta nämä ilmoitetaan hyvissä ajoin ja kirjataan aina kalenteriin.  Ole yhteyksissä mikäli haluat pitää jonkun lyhytkurssin tai vaikkapa teemaillan! 

MAKSUT: 
Hallimaksut suoritetaan välittömästi vuoroa varatessa, eli ennen treenejä. Vuoron varaaminen on sitovaa, ja mikäli et pääsekään treenaamaan, voit myydä itse paikkasi jollekin toiselle jäsenelle. Maksut tarkistetaan jälkikäteen, ja mikäli jäsen on käynyt maksamatta vuorolla, poistetaan häneltä varausmahdollisuus. Huolehdithan siis maksut asiallisesti kuntoon :)

Tilinumero: FI11 4600 0010 7132 00
Saaja: Rovaniemen Palveluskoirakerho ry 
Viitenumerot: 
Tammikuun viite: 6017 
Helmikuun viite: 6020
Maaliskuun viite: 6033


Summa: 6 € / kerta / jäsen (treenaajien määrästä riippumatta)

Muista käyttää viitettä!


OVIKOODI: 
Halliin tarvitaan koodi oven avaamiseen, joten varmistathan että paikalle on menossa joku jolla ajantasainen koodi on. (Googlen kalenterista näet ketä muita vuorolle on menossa) Mikäli olet vuorolla yksin, kysy tarvittaessa koodia Outilta, tai joltain muulta johtokunnan jäseneltä. Yhteystiedot löydät "yhteystiedot" -sivulta. Koodi vaihtuu aina toisinaan. 

VARAAMINEN: 
Varauskalenterina toimii sama Google-kalenteri kuin viime talvenakin hallivarauksille. Huomaa että tämä hallikalenteri on eri kuin kerhon nettisivuilla oleva tapahtumakalenteri. Ensimmäiset neljä varannutta saavat osallistua hallivuorolle. Maksa vuoro (6 euroa kerta) HETI kun varaat sen. 

Jos haluat varata hallia, mutta sinulla ei vielä ole oikeuksia RPKK hallivarauskalenteriin, tai et sitä osaa käyttää, laita viestiä Outille: outikokkon(at)gmail.com. 

Huomioithan että varaat vuoron RPKK:n kalenteriin, etkä omaasi, muuten varaus ei näy muille.  Tarkista aina varatessasi että käytät oikeaa kalenteria, sillä Googlen-kalenterissa on yleensä oma kalenteri oletuksena, ja silloin varaus näkyy vain sinulle. Varmista siis vaikka treenikaverilta näkyykö varauksesi oikein ja kysy tarvittaessa apua kalenterin käyttöön. Käytä varauksessa nimeä josta sinut tunnistaa, etkä sekoitu jonkun toisen jäsenen kanssa. Jos sinulla ei ole varausta oikeassa kalenterissa, sinulla ei ole treenioikeutta kyseiselle ajalle.  Mikäli huomaat että varauksesi ei ole näkynyt kalenterissa ja hallivaraus on jo täynnä (4 koirakkoa), odota seuraavaa vapaata vuoroa ja merkkaa itsesi oikein kalenteriin.  

Googlen kalenterin käyttöön löytyy myös netistä selkeitä ohjeita joihin kannattaakin huolella paneutua mikäli jotain ongelmia kalenterin käyttämisessä on.


HALLIN SÄÄNNÖT:
Huolehtikaa että vuoron päätyttyä halli on  heti tyhjä seuraaville käyttäjille, eli lopettakaa treenit ajoissa omalla vuorolla ja poistukaa hallista. Jos varaus on klo  19.00-20.00, tulee hallista olla poistunut klo 20.00 mennessä, eli silloin ei aleta vasta keräämään tavaroita. Tämä on myös yleisen turvallisuuden vuoksi, jotta ahtaassa eteisessä ei tulisi törmäystilanteita koirien kesken. Illan viimeinen sammuttaa valot ja lukitsee ovet.

Hallivuorolla saa treenata mitä itse haluaa, ja muiden osallistujien kanssa tila ja aika varmasti saadaan jaettua. Hallista löytyy tarvikkeet esim. tokon tai rally-tokon harjoittelemiseen. Muistakaa palauttaa tavarat oikeille paikoilleen.

Hallilla saa treenata vain täysin terveet ohjaajat ja koirat! Koirilla tulee olla rokotukset voimassa ja ohjaajien nuhattomia. Huomioikaa ettei koiria saa pissattaa hallin välittömään läheisyyteen, eli ei siihen etupihalle pissatuksia. Ja toki pitäkää hallikin siistinä. :) Vesipiste on yläkerrassa, ja myös vessa löytyy yläkerrasta keittiön takaa. 

Mukavia treenejä! 



Lapin Nuuskujen kirjoittamat Nuusku-hallin säännöt voit lukea TÄSTÄ