Siirrymme ulkotreenikauteen

25.3.2021

Nuusku-hallin hallivuoro päättyy tähän viikkoon, joten siirrymme treenaamaan Tassuvaaran ulkokentälle. Hallikäyttäjät, muistakaa maksaa maaliskuun hallimaksu! Maksun eräpäivä: SU 28.3.2021


Jäsenten on mahdollista varata ulkokenttää pienten treeniryhmien (3–6 henkilöä) käyttöön: 
- TO–PE klo 18.30–20.00 
- LA–SU klo 10.00–11.30 ja 15.00–16.30.

Treeniporukat voivat siis varata yhden 1,5 h ajan kerrallaan, ja muina aikoina kenttä on vapaassa RPKK:n jäsenten käytössä. 

Jos kukaan ei ole kenttää varannut varausaikoina, se on vapaa jäsenille omatoimitreenaamiseen myös ko "varausajankohtina", mutta jos kenttä on varattu, annetaan varauksen tehneille treenirauha. 

Isolle kentälle mahtuu treenaamaan samaan aikaan useampi koirakko, ja sopimalla saadaan varmasti kaikille mukava treeni järjestymään. Mikäli kenttää haluaa kuitenkin käyttää yksin, ovat arkipäivän hiljaiset päiväajat varminta aikaa yksintreenille. 

Samat säännöt koskevat kentän kuin hallivuoronkin varaamista. Kullakin treeniryhmällä voi olla 1 voimassa oleva varaus kerrallaan ja varaukset ja  perumiset tehdään viimeistään edellisenä päivänä. 

Kentän käytöstä ei tarvitse maksaa kuten hallin käytöstä, mutta huomioithan että vanhoilla jäsenillä tulee olla 1 talkoopiste suoritettuna kentän käyttöön. Alle vuoden vanhat jäsenet voivat käyttää kenttää ilman talkoopisteitä. Puomi on lukossa, joten tarvitset siihen koodin.

Kenttä on aurattu ja hyvässä kunnossa treenaamiseen. Huomioikaa kuitenkin annetut ohjeet ja koronaepidemian asettamat rajoitukset. Treenataan vain pienissä porukoissa (max. 6 henkilöä) ja vältetään lähikontaktia ohjaajien kesken (vähintään 2 m turvaväli). Luonnollisestikin mikäli olette sairaana tai epäilette altistuneenne virukselle, pyydämme välttämään kentän käyttöä annetuin viranomaisohjein. 

Yhteistreenivälineet (esim. ruutunauhat, kapulat ja tötsät) eivät toistaiseksi ole käytössä. Porttia ja esteitä pyydetään käsittelemään hansikkain, esteitä säilytetään kerhorakennuksen terassilla ja ne tulee aina treenin jälkeen nostaa takaisin suojaan. Ohjeita päivitetään tarvittaessa, joten seuratkaa nettisivujen uutisia. 

NÄIN TEET VARAUKSEN: 
Ilmoita pienryhmäsi kenttävaraus Outille. 
outikokkon @ gmail.com 

VARAUKSET NÄKYVÄT TÄÄLLÄ: 

https://rovaniemenpalveluskoirakerho.yhdistysavain.fi/tapahtumakalenteri/