Tammikuun tokoryhmät

15.12.2020

Tammikuussa starttaa 2 itseohjautuvaa tokoryhmää. Toinen alo-avo liikkeitä ja toinen voi-evl liikkeitä treenaaville koirakoille. Molempiin ryhmiin otetaan 5 koirakkoa. Ryhmissä jokainen vetää yhden treenikerran toisille ryhmäläisille ja treenaa koiransa kanssa ohjatusti 4 kertaa. Treenien aiheet ja toteutus sovitaan yhdessä etukäteen ryhmäläisten toiveiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta treenien vetämisessä ei tarvita, riittää että on halua auttaa toisia ja kiinnostusta kehittyä koiran kouluttajana.
  
Treeniryhmät kokoontuvat Nuuskuhallissa perjantaisin alkaen 1.1.2021. 

ALO-AVO ryhmä klo: 18-19
VOI-EVL ryhmä klo: 19-20

Ilmoittautumiset ryhmien koordinaattorille minnaman(at)gmail.com 22.12. mennessä. Mikäli tulijoita on enemmän kuin 5, mietitään mitä tehdään. Mahdollista on esim. ottaa kuudes ryhmäläinen, jolloin treenikertoja on 6 tai osallistua varasijoille, jolloin yksittäisiä treenikertoja voi ostaa mikäli ryhmäläinen ei pääse joka kerta paikalle.  

Ryhmäläiset maksavat hallimaksun koko ajalta (25 eur/5 kertaa, 30 eur/6 kertaa) riippumatta siitä pääseekö joka kerta paikalle.  Maksuohjeet annetaan kun ryhmäpaikka varmistuu.