Kerhon yhteystiedot

24.8.2021

Mikäli sinulla on asiaa johtokunnalle tai kerhon puheenjohtajalle, palvelee tässä tapauksessa uusi sähköpostiosoite: johtokunta.rpkk(ät)gmail.com. Tällä sähköpostilla tavoitat kerralla koko johtokunnan, joka tekee päätökset esim. kursseja ja tapahtumia koskevista asioista. 

Kerhon sihteerin tavoitat osoitteesta: sihteeri.rpkk(ät)gmail.com 

Jos on kysyttävää talkoopisteistä, ota yhteyttä talkoopistevastaavaan: rpkk.ry(ät)gmail.com
(huomaathan että oman talkoopistekertymän voit tarkistaa kirjautumalla jäsensivuille) 

Muut yhteystiedot löydät "yhteystiedot" - välilehdeltä. 

Huom! Kyselyt kerhon asioita koskien tulisi toimittaa vain sähköpostilla, ei puhelimella, messengerillä tai vastaavalla. Näin varmistat että viestisi menee oikeaan paikkaan ja siihen muistetaan myös vastata. Esimerkiksi lenkillä luettu Messenger-viesti unohtuu helposti. Lisäksi on huomioitava, että kerhon toimijat tekevät kerhon hommia vapaaehtoisesti omalla harrastusajallaan, joten on kohteliasta laittaa viestiä pyydetyllä tavalla ja olla myös kärsivällinen vastauksen odottamisen kanssa. Mikäli et saa vastausta sähköpostiisi parin viikon kuluessa, voit laittaa uuden viestin, tai lähettää sähköpostia esimerkiksi sihteerille ja kysyä onko viestisi päässyt perille. 

Akuuteissa kerhoa koskevissa asioissa voi toki yhteyttä ottaa parhaaksi katsomallaan tavalla ja laittaa vaikka postauksen Facebook-ryhmään, esimerkiksi kentällä rikkoutunut este joka aiheuttaa vaaratilanteen.