Kesäkauden avoimet treenivuorot

26.3.2022

Avoimet treenivuorot kentällä keväällä / kesällä 2022: 

- BH-vuoro torstaisin klo 18.00-19.00 (BH-kokeeseen tähtäävien treenivuoro) 
- PK-tottis torstaisin klo 19.00-20.00 ja sunnuntaisin 11.00-12.00 (voidaan sopia ampumisia)
- Toko- / rallytokovuoro tiistaisin klo 18.00-20.00 (kentälle voi rakentaa tokokehän ja rallyradan)

Avoimien treenivuorojen idea on saada samoja lajeja treenaavat henkilöt vapaamuotoisiin yhteistreeneihin, sekä saada tarpeellista treeniä koirahäiriössä. Kenttä on iso, joten jokainen voi valita häiriön määrän helposti pitämällä etäisyyttä muihin koirakoihin. Avoimien vuorojen osallistujamäärää ei ole rajattu. 

Avoimilla treenivuoroilla ei ole ohjausta, vaan jokainen treenaa omaa koiraansa ja tarvittaessa apua voi kysyä muilta harrastajilta, ja esim. BH- ja tottisvuorolla on kohteliasta että jokainen osallistuu vuorollaan myös henkilöryhmässä olemiseen, mikäli henkilöryhmää treenataan kyseisellä kerralla. 

Treeneihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta halutessasi voit kysyä Facebook-ryhmässä onko tietylle vuorolle tulossa treeniseuraa. Näiden vuorojen lisäksi voit toki kysyä seuraa edelleen myös muille päiville, kunhan kenttä ei ole varattu muuhun käyttöön! Eli vaikkapa keskiviikkoisinkin voi käydä treenaamassa rally-tokoa jos kenttä muuten on vapaa. 

Kurssit ja tapahtumat pyritään järjestämään siten etteivät ne mene avoimien treenivuorojen päälle,  mutta tarvittaessa avoin vuoro väistää ohjattua kurssia tai koetta. Näistä ilmoitetaan erikseen. Seuraa ilmoittelua ja tapahtumakalenteria. 


Avoimelle vuorolle osallistuaksesi: 

- Huolehdi että jäsenmaksu on maksettuna vuodelle 2022. 
- Vanhoilla jäsenillä tulee olla tehtynä yksi talkoopiste kentän käyttöoikeuteen. 
- Lue Tassuvaaran kentän käyttämisestä täältä.


Mukavaa kenttätreenikautta 2022!
Kysy tarvittaessa talkoopisteistä jäsensihteeriltä sähköpostitse.