Loppukevään hallivuorot

10.2.2021

RPKK:n hallivuorot kevättalvella 2021 
RPKK on varannut Nuusku-hallista treenivuorot jäsenilleen talvikaudelle 2020-2021. Huhtikuun alussa siirrymme jälleen treenaamaan pelkästään ulkokentälle ja hallivuoro päättyy. Nuusku-halli sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa osoitteessa Vapaudentie 1. 

Jäsenten vuorot tammi-maaliskuussa: 
Perjantaina klo 18-19 ja 19-20  (kaksi aikaa joista voit valita) ja  
Sunnuntaina klo 19-20  (yksi aika)

- Hallille mahtuu treenaamaan 4 treenaajaa kerrallaan (/ tunti) varausjärjestyksessä. 
- Kertamaksu on 5 € / krt / jäsen. Riippumatta treenaajien määrästä (eli 1-4 treenaajaa).
- Yhdellä ohjaajalla saa olla kerrallaan 1 voimassa oleva hallivaraus (1 h)
- Vuorot hallista varataan aina tasatunnein, esim. 18-19.

Hallimaksut suoritetaan kerran kuussa omalla viitteellä RPKK:n tilille 
(viite ja eräpäivä ilmoitetaan kullekin kuukaudelle erikseen, hallimaksu maksetaan kuun lopussa. )

Varauskalenterina toimii sama Google-kalenteri kuin viime talvena hallivarauksille ja kesällä kenttävarauksille. Ensimmäiset neljä varannutta saavat osallistua hallivuorolle. 
Jos haluat varata hallia, mutta sinulla ei vielä ole oikeuksia RPKK halli-/ 
kenttävarauskalenteriin, laita viestiä Outille: outikokkon(at)gmail.com. 

Halliin tarvitaan koodi oven avaamiseen, joten varmistathan että paikalle on menossa joku jolla ajantasainen koodi on. Mikäli olet vuorolla yksin, kysy tarvittaessa koodia Outilta, tai joltain muulta johtokunnan jäseneltä. Yhteystiedot löydät "yhteystiedot" -sivulta. Koodi vaihtuu aina toisinaan. 

Huomioithan että varaat vuoron RPKK:n kalenteriin, etkä omaasi, muuten varaus ei näy muille.  Tarkista aina varatessasi että käytät oikeaa kalenteria, sillä Googlen-kalenterissa on yleensä oma kalenteri oletuksena, ja silloin varaus näkyy vain sinulle. Varmista siis vaikka treenikaverilta näkyykö varauksesi oikein ja kysy tarvittaessa apua kalenterin käyttöön. Käytä varauksessa nimeä josta sinut tunnistaa, etkä sekoitu jonkun toisen jäsenen kanssa. Jos sinulla ei ole varausta oikeassa kalenterissa, sinulla ei ole treenioikeutta kyseiselle ajalle.  Mikäli huomaat että varauksesi ei ole näkynyt kalenterissa ja hallivaraus on jo täynnä (4 koirakkoa), odota seuraavaa vapaata vuoroa ja merkkaa itsesi kalenteriin.  Halli on pieni, ja myös koronaviruksen vuoksi on tärkeää että treeniryhmä pysyy pienenä eikä halli ruuhkaudu.  Seuratkaa siis tarkoin kalenteria ja varausmääriä. 

Huolehtikaa että vuoron päätyttyä halli on  heti tyhjä seuraaville käyttäjille, eli lopettakaa treenit ajoissa omalla vuorolla ja poistukaa hallista. Viimeinen lukitsee ovet.  

Hallilla saa treenata vain täysin terveet ohjaajat ja koirat! Noudattakaa 
korona-suosituksia, hallilla olevia ohjeita ja treenatkaa ainoastaan turvavälejä noudattaen ja käyttäen omia treenivälineitä. Huomioikaa ettei koiria saa pissattaa hallin välittömään läheisyyteen. 
Muista huolehtia hallimaksuista ajallaan ja maksathan kaikki varaamasi vuorot! Hallia saavat käyttää vain käyttäjät jotka hoitavat maksut eräpäivään mennessä. 

Mukavia ja turvallisia treenejä!